Let's Keep In Touch

Contact Us

Our Location

Fruškogorska 8, Novi Sad

Contact Us

Email

Kontaktirajte nas

Najčešća pitanja

Obaveštenje o našim obukama objavljuje se u medijima, na sajtu, na facebook stranici i na Instagramu. Ukoliko ste član Udruženja “PROVENS” obaveštenje o obukama možete vam stizati na vašu email adresu.

Popunjavanjem pristupnice na našem sajtu postajete član Udruženja “PROVENS”. Dobro došli!

Članarina se ne plaća.

U principu naše obuke se mogu podeliti u dve grupe obuka:

  • Obuke za razvoj veština zaposlenih u javnom i privatnom sektoru koje se plaćaju i njihova cena je različita u zavisnosti od vrste i trajanja obuke.
  • Obuke za razvoj veština građana prema njihovom interesovanjima i hobijima, kao što su: slikanje na staklu, slikanje akvarela, obrada i ukrašavanje predmeta, uređenje stana, aranžiranje cveća, nega i zaštita tela, kozmetika, kulinarstvo, pčelarstvo, uzgoj bilja, male kućne popravke, nega kućnih ljubimaca, masaža, joga, igranje karata, šah, fotografisanje, maketarstvo i svih drugih hobija, interesovanja i razvoj veština građana. Ove obuke su besplatne ukoliko preko donataora ili preko projekata obezbedimo sredstva ili imaju simboličnu korzaciju koja je prvenstveno za nabavku potrebnog materijala za rad. Sve predmete koje učesnici obuke izrade nose sa sobom. Ove obuke su traju 3-4 časa u jednom danu.

Cilj Udrženja “PROVENS” jeste razvoj veština, ali i prijatno druženje i zadovoljstvo naših članova.

sr_RSСрпски језик